Personal

Even voorstellen

Op de pagina ‘Over Mary’ heb je kort iets over mij gelezen. In deze blog vertel ik je nog iets meer over mijzelf en mijn gezin. Je leest onder andere wie ik ben, wat mij beweegt en hoe ik in het leven sta.

Mijn naam is Marije Benjert-Jellema. Ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn gezin in Dokkum. Naast dat ik mem ben van mijn dochter Nina studeer ik sociaal juridische dienstverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben op dit moment nog twee tentamens en een afstudeeronderzoek verwijderd van mijn HBO-diploma.

Voordat ik mem werd werkte ik naast mijn studie in de horeca. Ik heb hier altijd enorm van genoten omdat ik een echt ‘mensen-mens’ ben. Het contact met andere mensen maakte mij blij. Op dit moment ben ik voornamelijk thuis met mijn dochter, waar ik ook heel blij van word. Zowel Cerdie als ik streven ernaar om Nina zoveel mogelijk zelf op te voeden. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om Nina niet naar de opvang te brengen.

Na mijn studie hoop ik als sociaal werkster aan de slag te kunnen. Daarnaast zou ik mij graag meer willen verdiepen in voeding en diëtetiek. Voeding is mijn grote passie. Ik probeer hier dan ook zo bewust mogelijk mee om te gaan.

Op de foto onderaan de pagina zie je mijn gezin. Mijn gezin is mijn trots en mijn allergrootste drijfveer. Als gezin staan wij positief in het leven. Wij proberen zo bewust mogelijk te genieten van al het moois om ons heen en kunnen ook (vooral) van de kleine dingen om ons heen erg enthousiast worden. De foto onderaan de pagina geeft denk ik een realistisch beeld van mij en mijn gezin, namelijk: jong, positief, enthousiast, chaotisch en liefdevol.

Wil je mij en mijn gezin nog beter leren kennen? Blijf mij dan vooral volgen op deze blog en op mijn instagram pagina https://www.instagram.com/blogbymary.nl/

Liefs, Marije


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *