Over Mary

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Marije Benjert-Jellema en ik ben 24 jaar. Samen met de liefde van mijn leven, mijn dochter en mijn twee katten woon ik in Dokkum.

In juni 2018 ben ik mem geworden van mijn dochter Nina. Sinds de geboorte van mijn dochter heb ik heel erg de behoefte gekregen om mijn belevenissen, gedachtes en nodige ups en downs die horen bij het moederschap vast te leggen op papier.

Middels deze blog wil ik mijn belevenissen en ervaringen rondom het moederschap ook met jullie delen. Ik wil jullie een eerlijke kijk geven in mijn leven als jonge mem. Als nuchtere Fries doe ik het op mijn manier. Ik ben geen perfecte mem, maar doe mijn uiterste best om dit wel te zijn.

In mijn blog lees je over hoe ik als jonge mem probeer de ballen in de lucht te houden binnen mijn gezin/huishouden, hoe ik het moederschap combineer met mijn studie, welke keuzes ik maak met betrekking tot mijn dochter en hoe ik daarnaast tijd probeer vrij te maken voor mijzelf, mijn vriend, mijn lieve familie en mijn vrienden.